top of page
  • Writer's picturePanagiotis Barbarigos

The Master Metaphor: Μία ιστορία που δεν τη γράφεις στο χαρτί ...αλλά τη ζεις

Updated: Jul 11, 2023


Το Puzzle της ζωής σου περιλαμβάνει άπειρα κομμάτια, τα οποία σχηματίζουν άπειρα άλλα Puzzle με διαφορετικές τεχνοτροπίες τα οποία είναι να βρεις έναν τρόπο να τα ενώσεις μεταξύ τους και να δώσουν μία εικόνα που να λέει μία ιστορία στον κόσμο...


Μία ιστορία που να διηγείται ποιός/α είσαι, απο πού έρχεσαι, που πας, ποιός είναι ο σκοπός της ζωής σου και πως σκοπεύεις να φτάσεις σε αυτόν... και όλα αυτά να τα επικοινωνεί με πειστικό τρόπο...

Αν νομίζεις ότι ο πειστικός τρόπος είναι για να πείσεις τους άλλους για την αξία σου.... εδώ κάνεις το πρώτο σου λάθος...


Πρώτα από όλα είναι να πείθεσαι εσύ... να πείθεσαι και να σηκώνεσαι απο τον καναπέ ...εργαζόμενος για όλα όσα θέλεις να έχεις, να είσαι και να κάνεις.


Η κατάσταση αυτή μπορεί να φαντάζει χαοτική και να είναι κάποιες φορές αλλά μέσα απο το χάος αυτό που συνειδητοποιούμε είναι ότι αν το αφεθούμε στις άπειρες πιθανότητες του τότε αυτά τα σημάδια που είναι κατάλληλα για εμάς και θα μας δείξουν τον προσωπικό μας δρόμο θα φωτιστούν και είναι στη δική μας βούληση να τα ακουλουθήσουμε ενώνοντας τα , δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο τη δική μοναδική προσωπική ιστορία, τη δική μας Πυρηνική Αλληγορία, το δικό μας Master Metaphor©!


H Πυρηνική Αλληγορία δεν είναι μία ιστορία που τη γράφεις στο χαρτί... είναι μία ιστορία που τη ζείς... είναι ιστορία που την χαράζεις βαθιά στη ζωή και τις μνήμες των ανθρώπων και γίνεται η υστεροφημία σου!


Είναι μία ιστορία που προκύπτει καθώς εσύ, ανακαλύπτεις εσένα κάτω απο το βουνό του προγραμματισμού που έχεις δεχτεί και τον έχει σχεδόν εξαφανίσει.

Είναι μία ιστορία που προκύπτει καθώς εσύ αναγνωρίζεις τις πραγματικές σου weird πολλές φορές αξίες.


Είναι μία ιστορία που προκύπτει καθώς αγκαλιάζεις και λύνεις μία μία όλες τις εσωτερικές σου συγκρούσεις....


Είναι μία ιστορία που προκύπτει καθώς πετάς όλους τους συμβιβασμους που κάνεις στη ζωή σου...


Είναι μία ιστορία που προκύπτει καθώς απεγκλωβίζεις όλα τα περιοριστικά συναισθήματα από το σώμα σου...


Είναι μία ιστορία που προκύπτει καθώς αλλάζεις το νόημα όλων σου συμβαίνουν με τέτοιο τρόπο που να σε ευνοεί...


Είναι μία ιστορία που προκύπτει καθώς εσύ μεταφέρεις τα εσωτερικά σου σύνορα πιο έξω και μεγαλώνεις τον εσωτερικό σου χάρτη.


Είναι μία ιστορία που προκύπτει καθώς παίρνεις όλες τις επιρροές σου και σαν να ήταν κομμάτια απο ύφασμα και τα χρησιμοποιείς για να ράψεις το δικό σου μοναδικό ρούχα με αυτά.


Είναι μία ιστορία που προκύπτει καθώς αφήνεις πίσω τα κουτάκια σου και ζείς στο τώρα...


Είναι μία ιστορία που προκύπτει καθώς μαθαίνεις να αμφισβητείς ότι σου πλασάρεται ως μοναδική αλήθεια και αγκαλιάζεις την υποκειμενικότητα της ζωής....


Είναι μία ιστορία που μόνο εσύ μπορείς να κυνηγήσεις και να πετύχεις για εσένα... και εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω τα εργαλεία!


Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη Πυρηνική Αλληγορία Πάτησε εδώ και θα έχεις 30 λεπτά μαζί μου εντελώς Δωρεάν!


bottom of page