top of page

Μπορείς να έχεις και εσύ τα ιδια αποτελέσματα!

Aspasia Kovaiou.jpg

Όταν μου μίλησε ο Παναγιώτης για τη Γεωμετρία της Ψυχής και πώς τον είχε βοηθήσει εκείνον… εντυπωσιάστηκα, αλλά είχα και τις αμφιβολίες μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω με τη λογική πώς δουλεύει, γιατί κλπ. Φοβήθηκα κι όλας μην ακούσω κάτι που δεν ήθελα, κάτι για το μέλλον ή κάτι που δεν θα μπορούσα να έχω τον έλεγχο.

 

Ευτυχώς, όμως, που το έκανα παρά τις ενστάσεις μου! Άκουγα τα ηχητικά που μου έστειλε και…συγκινήθηκα, θυμήθηκα, κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα “ναι, ναι, αυτό είναι!”...Κρατούσα σημειώσεις, έκλαιγα από χαρά, γέλαγα. Ήταν σαν να έβλεπα για 1η φορά τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Όλη τη ζωή μου. Να έβλεπα την ομορφιά μέσα μου! Τη δύναμή μου που τόσο πολύ προσπαθούσα να κρύψω γιατί…έτσι έμαθα! Έχω άπειρα να γράψω, πραγματικά.

 

Δεν ξέρω πώς και γιατί λειτουργεί. Και δεν με νοιάζει. Πήρα ένα τεράστιο δώρο. Ένα εργαλείο ζωής, φουλ ενδυναμωτικό και με ξεκάθαρα βήματα για τη ζωή μου. Παναγιώτη σ’ ευχαριστώ ολόψυχα γι’ αυτή τη ΔΩΡΑΡΑ!

Ασπασία Κωβαίου

Copywriter - Marketing Coach

Belalidis Testimonial Photo.jpg

Ο Παναγιώτης με βοήθησε να δω έξω απο τις νόρμες και από όλα όσα θεωρούνται δεδομένα! Εξειδικεύεται σε ένα σημαντικό αντικείμενο για εμένα και εχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο για τις γνώσεις του αλλά κυρίως για την εφαρμογή τους στη ζωή του ιδίου.

Γνωρίζοντάς τον απο άλλα γνωστικά αντικείμενα εδώ και 5 χρόνια, το σημαντικό για εμένα είναι να γνωρίζω ανθρώπους που έχουν ανάγκη να αναπτύσσονται και που έχουν καταφέρει να βρούν απαντήσεις ξεφεύγοντας απο τα θέσφατα που έχουν αποδειχτεί λάθος και έχουν διαψευστεί στην πράξη.

Απευθύνθηκα στον Παναγιώτη για να με βοηθήσει στο τρόπο σκέψης γύρω απο τη διατροφή μου και σχετικών προσωπικων στόχων και η ζωή μου επηρεάστηκε θετικά!

Θάνος Μπελαλίδης

Public Speaker – Sustainability Expert - Author

Βικτωρία Κονά.jpg

Με τον Παναγιώτη γνωριστήκαμε τυχαία και ειχα την τύχη να ειναι ο μέντορας μου στα πλαίσια της εκπαιδευτικής διαδικασίας για την πρακτική μου ως NLP coach. Ξεχώρισα σε εκείνον μια πρωτόγνωρη συνέπεια λόγου και πράξεων και μια απίστευτη αλήθεια και ακολουθία όσον αφορά τον στόχο και την διαδρομή που θα ακολουθήσω για να το επιτύχω. Ζήλεψα την συμπεριφορική του ευελιξία στις συνεδρίες μας και την ποιότητα των εύστοχων ερωτήσεων του που λειτούργησαν σαν φάρος σε ένα κουβάρι σκέψεων μου!!! Μου έδωσε την επιλογή να διαλέξω το πως μέσα από την ταπεινότητα και το ήθος ανθρώπου που ξέρει ότι κατέχει όλα όσα πρεσβεύει...

 

Από τον Παναγιώτη έκανα άγκυρα μια φράση του: "Στον κάθε στίβο κατεβαίνουμε πρώτα για εμάς και μετά για τους άλλος "

Σε ευχαριστώ που με έμαθες να μην κάνω άσκοπα χιλιόμετρα, αλλά εκείνα τα στοχευμένα που θα με φέρουν στην πραγμάτωση των δικών μου στόχων και της βελτίωσης μου...

Βικτωρία Κονά

Wellbeing Behaviour Expert

Λώρα Χασάπογλου.jpg

Το ταξίδι μου με συνοδοιπόρο τον Παναγιώτη είναι μία μαγική διαδικασία για μένα. Μέσα από τις συνεδρίες μας συνειδητοποίησα τη σπουδαιότητα των υποσυνείδητων διαδικασιών που αγνοούσα (και αμφισβητούσα).
Μέσα από τις συζητήσεις μας και με την καθοδήγησή του, ανακάλυψα τις δικές μου πολύτιμες αξίες που μου ξεκαθαρίζουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο θέλω να υπάρχω, να σκέφτομαι και να πράττω.


Το ταξίδι μας δεν έχει τελειώσει ακόμη αλλά ξέρω και νιώθω ότι όταν φτάσω στον προορισμό μου θα έχω ανακαλύψει τον πραγματικό μου εαυτό πίσω από την επαγγελματία, τη μαμά, τη φίλη, τη σύντροφο, πίσω από κάθε ρόλο που έχω στη ζωή μου.


Ο Παναγιώτης είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει. Δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον σε καθοδηγεί με έναν τρόπο ήρεμο & σίγουρο, ενώ σου αφήνει το περιθώριο να είσαι ο εαυτός σου. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα ευφυής κάτι το οποίο διευκολύνει τη διαδικασία γιατί αντιλαμβάνεται τα πάντα, είναι ευέλικτος και διορατικός.

Λώρα Χασάπογλου

Brand Strategist

Με τον Παναγιώτη γνωριστήκαμε τυχαία και ειχα την τύχη να ειναι ο μέντορας μου στα πλαίσια της εκπαιδευτικής διαδικασίας για την πρακτική μου ως NLP coach.

 

Ξεχώρισα σε εκείνον μια πρωτόγνωρη συνέπεια λόγου και πράξεων και μια απίστευτη αλήθεια και ακολουθία όσον αφορά τον στόχο και την διαδρομή που θα ακολουθήσω για να το επιτύχω. Ζήλεψα την συμπεριφορική του ευελιξία στις συνεδρίες μας και την ποιότητα των εύστοχων ερωτήσεων του που λειτούργησαν σαν φάρος σε ένα κουβάρι σκέψεων μου!!!

 

Μου έδωσε την επιλογή να διαλέξω το πως μέσα από την ταπεινότητα και το ήθος ανθρώπου που ξέρει ότι κατέχει όλα όσα πρεσβεύει... Από τον Παναγιώτη έκανα άγκυρα μια φράση του: "Στον κάθε στίβο κατεβαίνουμε πρώτα για εμάς και μετά για τους άλλος "

Σε ευχαριστώ που με έμαθες να μην κάνω άσκοπα χιλιόμετρα, αλλά εκείνα τα στοχευμένα που θα με φέρουν στην πραγμάτωση των δικών μου στόχων και της βελτίωσης μου...

Βίκυ Αράλη.jpg

Βίκυ Αράλη

Mentee

bottom of page