top of page
Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος NLP & Family Business Coach, Communication, Career Coaching, Panagiotis Barbarigos, Υπνωση, Οικογενειακή Επιχείρηση, Timeline Therapy, NLP Coaching, The Master Metaphor, Soulcentric, Ατομικές Συνεδρίες, Groups

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σου;

Ξεκλείδωσε τις απαντήσεις για τα μοναδικά σου χαρίσματα και τη μοναδική σου ψυχή. Με εγγυημένη ακρίβεια.

Τι είναι η Γεωμετρία Της Ψυχής;

Φαντάσου να συναντούσες στο δρόμο έναν άγνωστο και - χωρίς καν να μιλήσετε - να ήξερε τα πάντα για σένα. 

 

Το παρελθόν σου, τις δυσκολίες σου, τις εμπειρίες σου…. Και κυρίως…το γιατί έχεις κάνει ό,τι έχεις κάνει μέχρι τώρα. Και πώς να το αλλάξεις.

 

Ακούς τον άγνωστο και όλα βγάζουν νόημα. “Ναι, έτσι είναι!”, γνέφεις και είναι σαν να σου ρίχνει φως στο σκοτάδι και επιτέλους… όλα γίνονται καθαρά!

 

Όλες οι επιλογές σου, ο χαρακτήρας σου, ό,τι έψαχνες, ό,τι έκανες… βγάζουν νόημα! 

 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ΞΕΡΕΙΣ πλέον πώς να αλλάξεις και τι να δουλέψεις, για να ζήσεις σύμφωνα με την αλήθεια σου, τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου.

 

Αυτή είναι η Γεωμετρία της Ψυχής. 

 

Μία μεθοδολογία χαρτογράφησης της ανθρώπινης ψυχής. Μία μοναδική προσέγγιση που “φωτογραφίζει” τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα σου και σου φωτίζει τις πτυχές στις οποίες ο συνειδητός νους δεν έχει πρόσβαση.

 

Βασίζεται σε 22 ενέργειες, οι οποίες συνδυαζόμενες καθορίζουν το πώς εμείς θα αντιδράσουμε σε συγκεκριμένα ερεθίσματα της ζωής μας με έναν προβλέψιμο τρόπο. 

 

Οι ενέργειες αυτές μπορούν να είναι είτε στο πλην (-) είτε στο (+). 

 

Είτε τις χρησιμοποιείς ήδη στη ζωή σου και τις έχεις ξεκλειδώσει… Είτε τις έχεις (ασυνείδητα) μπλοκάρει και γεννάς προβλήματα χωρίς καν να το ξέρεις.

Σου δίνω τον χάρτη σου με τις απαντήσεις σε ηχογραφημένα ηχητικά αρχεία (mp3) για να τις ακούς ξανά και ξανά και να φτιάχνεις τη ζωή σου συνειδητά.

Μετά τον ηχητικό σου χάρτη μπορείς, αν θες, να εμβαθύνεις στο πώς να γυρίζεις τις ενέργειες από το πλην (-) σε συν (+) με online προσωπικές & μεταμορφωτικές συνεδρίες.

Ατομικές Συνεδρίες NLP,Φοβίες, Εσωτερικές Συγκρούσεις, Προσωπική Επικοινωνία, Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός, Ύπνωση, Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος NLP  & Family Business Coach, Γεωμετρία της Ψυχής, Destiny Matrix, Σκοπός Ζωής, Ζέτα Νικολαϊτσουκ

Αφυπνιστικό & Ενδυναμωτικό Εργαλείο Που Σου Δίνει Φως & Ξεκάθαρα Βήματα Για Να Ζεις Την Αλήθεια Σου

Με το Βασικό Πακέτο Ανακαλύπτεις:

✓ Ποια είναι τα 3 κύρια ταλέντα με τα οποία έχεις προικιστεί στη ζωή σου (και μπορεί να μην έχεις καν συνειδητοποιήσει) και πώς να τα έχεις πάντα στο συν (+) ώστε να απολαμβάνεις τα θεϊκά σου δώρα!

 

✓ Ποια είναι η εσωτερική σου ώθηση. Η κύρια ενέργεια, δηλαδή, που χαρακτηρίζει την ύπαρξή σου και σε κάνει να σηκώνεσαι κάθε πρωί. Αν αυτή η ενέργεια είναι στο πλην (-), νιώθεις μέσα σου ένα κενό που δεν κλείνει όσο κι αν προσπαθείς. Ανακάλυψε πώς να τη γυρίζεις στο συν (+) και να είσαι πλήρης!

 

✓ Ποιο είναι το κάρμα σου, τι φορτίο κουβαλάς από προηγούμενες ζωές και τι ήρθες εδώ για να λύσεις - ξεπεράσεις - ολοκληρώσεις. Τι ήρθες να κάνεις σ’ αυτή τη ζωή και πώς να το κάνεις.

 

✓ Τι είναι να κάνεις για να προσελκύσεις και να κρατήσεις τα χρήματα στη ζωή σου, να έχεις αφθονία και να την ικανότητα να την πολλαπλασιάζεις. Προσοχή: Αν αυτή η ενέργεια είναι στο πλην θα πολλαπλασιάζεις την έλλειψη και τη μιζέρια

 

✓ Ποιο είναι το ιδανικό επάγγελμα για σένα σύμφωνα με τον σκοπό της ζωής σου, σε ποιους τομείς μπορείς να διαπρέψεις, να έχεις επιτυχία και να νιώθεις απόλαυση με τη δουλειά σου.

 

✓ Ποιες είναι οι κυρίαρχες ενέργειες στη χρονιά που διανύουμε αλλά και για την επόμενη χρονιά και τι είναι να κάνεις για να τις έχεις στο συν (+) και να ακολουθείς τον σκοπό της ζωής σου.

Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος NLP & Family Business Coach, Communication, Career Coaching, Panagiotis Barbarigos, Υπνωση, Οικογενειακή Επιχείρηση, Timeline Therapy, NLP Coaching, The Master Metaphor, Soulcentric, Ατομικές Συνεδρίες, Groups

Αν μερικά ή όλα τα παραπάνω είναι στο πλην (-) 
δεν ζεις την αληθινή ζωή σου

Μάθε ΔΩΡΕΑΝ τον Προορισμό Της Ζωής Σου:

✓ Πάτησε το πορτοκαλί κουμπί

✓ Βρες στο ημερολόγιο την ώρα & μέρα που σε βολεύει και κλείσε την 30λεπτη δωρεάν Διάγνωση Προορισμου Ζωής

✓ Απάντησε τις απλές ερωτήσεις που θα βρεις στη φόρμα

Μέσα σε 30 λεπτα προσωπικής συνεδρίας μαζί μου μπορεί να πάρεις απαντήσεις που έψαχνες όλη σου τη ζωή - όσο χρονών κι αν είσαι!

Σου προσφέρω αυτό το δώρο γιατί είναι δύσκολο να καταλάβεις πώς ακριβώς λειτουργεί η Γεωμετρία της Ψυχής, αν δεν δοκιμάσεις. 

Και επειδή για εμένα η Γεωμετρία της Ψυχής ήταν απ’ τα πιο αφυπνιστικά δώρα που μου έχει κάνει το Σύμπαν. Είμαι απόλυτα ευγνώμων. Και μοιράζομαι το δώρο.

Οι συνεδρία γίνεται διαδικτυακά, μέσω zoom ή Viber, σε ώρες που σε βολεύουν.
 

Όταν μου μίλησε ο Παναγιώτης για τη Γεωμετρία της Ψυχής και πώς τον είχε βοηθήσει εκείνον…εντυπωσιάστηκα, αλλά είχα και τις αμφιβολίες μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω με τη λογική πώς δουλεύει, γιατί κλπ.

 

Φοβήθηκα κι όλας μην ακούσω κάτι που δεν ήθελα, κάτι για το μέλλον ή κάτι που δεν θα μπορούσα να έχω τον έλεγχο. Ευτυχώς, όμως, που το έκανα παρά τις ενστάσεις μου! Άκουγα τα ηχητικά που μου έστειλε και…συγκινήθηκα, θυμήθηκα, κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα “ναι, ναι, αυτό είναι!”...Κρατούσα σημειώσεις, έκλαιγα από χαρά, γέλαγα. Ήταν σαν να έβλεπα για 1η φορά τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Όλη τη ζωή μου. Να έβλεπα την ομορφιά μέσα μου!

 

η δύναμή μου που τόσο πολύ προσπαθούσα να κρύψω γιατί…έτσι έμαθα! Έχω άπειρα να γράψω, πραγματικά. Δεν ξέρω πώς και γιατί λειτουργεί. Και δεν με νοιάζει. Πήρα ένα τεράστιο δώρο. Ένα εργαλείο ζωής, φουλ ενδυναμωτικό και με ξεκάθαρα βήματα για τη ζωή μου. Παναγιώτη σ’ ευχαριστώ ολόψυχα γι’ αυτή τη ΔΩΡΑΡΑ!

Ασπασία Κωβαίου

Copywriter - Marketing Coach

Aspasia Kovaiou.jpg

Προχωρημένα Πακέτα Γεωμετρία Της Ψυχής

Προγονικό Κάρμα - Γονεϊκές Σχέσεις

Ανακάλυψε τις ενέργειες που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις σου με τους γονείς σου, ποια ταλέντα ξεκλειδώνεις άμα τις λύσεις και πώς επιβαρύνεται το κάρμα σου από το κάρμα αυτής της σχέσης και της κοινής σας πορείας ως ψυχές.

 

Υγεία

Μέσα απ’ τη Γεωμετρία της ψυχής και μέσα απ’ τα 7 τσάκρας ενεργειακά κέντρα που έχουμε μπορούμε να δώσουμε εξηγήσεις για το πόσο & πώς ψυχολογικά και πνευματικά δημιουργούνται τα θέματα υγείας που έχεις, σε ταλαιπωρούν και δεν μπορείς να δώσεις λύσεις. 

 

Σχέσεις Γονέων & Παιδιών

Ανακάλυψε πώς να κατανοήσεις & να βελτιώσεις τη σχέση σου με τα παιδιά σου! Αν είσαι γονιός, σ’ αυτό το πακέτο θα βρεις έναν πολύτιμο θησαυρό για να φτιάξεις μία απολαυστική σχέση με τα παιδιά σου - σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται.

Πλήρης Ανάλυση Κάρματος

Το κάρμα μας δεν είναι απλά μόνο ό,τι κουβαλάμε από προηγούμενες μετενσαρκώσεις. Υπάρχει το κάρμα των σχέσεων, το θεϊκό κάρμα, το κάρμα της ύλης, και των μετενσαρκώσεων. Αν νιώθεις ότι όλη σου η ζωή καθορίζεται από ενέργειες που δεν ελέγχεις, με αυτό το πακέτο κατανοείς γιατί συμβαίνει αυτό και πώς να πάρεις πίσω τον έλεγχο της ζωής σου.

 

Συνγεωμετρία

Ένα καταπληκτικό πακέτο το οποίο δείχνει συμβατότητα των συζύγων σε έναν γάμο ή των δύο μερών σε μία σχέση. Προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το: για ποιον λόγο βρέθηκαν μαζί, τι ήταν αυτό που τους έφερε και τους έκανε τελικά να προχωρήσουν σε σχέση, την αχίλλειο πτέρνα της σχέσης, τα κοινά ταλέντα, το αγαπημένο θέμα συζήτησης, ποιος είναι ο σκοπός αυτής της σύνδεσης, πώς αυτό εξυπηρετεί τις ζωές και των δύο και την κοινωνία και πολλά άλλα. Είναι ένα καταπληκτικό πακέτο το οποίο το συστήνω αν θέλεις να κατανοήσεις τον γάμο σου ή τη σχέση σου και να την κάνεις ιδανική ή να τη βελτιώσεις όσο θέλεις.

 

Χαρτογράφηση Του Επαγγέλματος / Εταιρείας

Πάρε πολύτιμες πληροφορίες που δεν μπορείς να βρεις με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ποια είναι τα δυνατά - αδύναμά σου σημεία (ή της εταιρείας), τι πρέπει να βελτιωθεί και πώς να κινηθείς για να έχεις πελάτες, χρήματα & γρήγορη ανάπτυξη με γερά θεμέλια.

Δοκίμασε σήμερα το αφυπνιστικό και ενδυναμωτικό εργαλείο Δωρεάν

bottom of page